logo
داروخانه شبانه روزی خیام
داروخانه شبانه روزی خیام

کرم آلفازوم ۱۵ فیس دوکس

قیمت: ۲,۴۹۳,۰۰۰ ریال

توضیحات

بازدیدها: 40

کرم لایه بردار ۱۵% AHA فیس دوکس مدل Alphasome تنها در ده دقیقه با خاصیت لایه برداری ملایم، خستگی و بی روحی را از پوستتان زدوده و سلول‌های مرده پوست را بر می‌دارد و لک‌های تیره را روشن‌تر می‌کند. استفاده از این کرم سبب لطافت و روشنی هرچه بیشتر پوست شما می‌شود. گلایکولیک اسید موجود در محصول لایه بردار فیس دوکس که نوعی آلفا هیدروکسی اسید است، به مرور آزاد شده و سلول‌های مرده را از بین می‌برد تا سلول‌های جوانتری به سطح پوست برسند. این ویژگی سبب تجربه طراوت و لطافت برای شما خواهد شد. کرم ۱۵ درصد آلفازوم به تشکیل سلول‌های جوانتر و کلاژن سازی و ایجاد پوستی روشن‌تر و نرم کمک می‌کند.

ضرورت استفاده از کرم لایه بردار:
عوامل بسیاری مانند تابش مستقیم نور خورشید، شرایط نامطلوب آب و هوایی، رژیم غذایی نامناسب و آلودگی هوا می‌تواند سبب ایجاد مشکلات پوستی شود. در اغلب موارد این مشکلات پوستی با اختلال در روند بازسازی پوست همراه است و سبب کاهش فرآیند تجدید ساختار لایه‌های پوستی می‌شود. در چنین شرایطی استفاده از محصولات لایه بردار مانند کرم آلفازوم فیس دوکس می‌تواند بافت مرده پوست را از بین برده و سلول‌های تازه را جایگزین کند.

ویژگی های کرم لایه بردار ۱۵% AHA فیس دوکس:
ضد لک و شفاف کننده پوست
از بین برنده سلول‌های مرده
حاوی ۱۵ درصد آلفازوم
ایجاد حس لطافت
کلاژن ساز

چطور مصرف کنیم:
هر شب مقدار کمی از کرم ۱۵ درصد آلفازوم را روی صورت بمالید و تا جذب کامل ماساژ دهید. برای حصول نتایج بهتر از کرم‌های ضد آفتاب فوتوزوم در طول روز استفاده نمایید.

هشدارمصرف:
از تماس مستقیم با چشم خودداری شود. در صورت تماس چشم‌ها را با آب فراوان شستشو دهید.
در صورت بروز حساسیت، از ادامه مصرف خودداری کرده و به پزشک معالج خود مراجعه کنید.
دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

ترکیبات:
پی ای جی ۸ استئارات، ستئاریل اتیل هگزانوات، ایزوپروپیل میرستات، گلیسیرین استئارات، استئاریل هپتاونات، ستیل الکل، بوتیل استئارات، سوربیتان سسکویلنات، ستیل پالمیتات، استئاریک اسید، پتاسیم هیدرواکساید، بی اچ ای – آب، گلایکولیک اسید، سالی سلیک اسید، دکسپانتونل، اولیوگلایسریدز، پالمتیک، استئاریک تریگلیسرید، گلیسیرین، فنوکسی اتانول، ای دی تی ای، اسانس مجاز آرایشی، سدیم هیدروکساید، آب دیونیزه

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کرم آلفازوم ۱۵ فیس دوکس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *